Relatietherapie Gouda - Reboost it

Reboost It is gevestigd in de buurt van Gouda, en werkt met de methodiek Emotionally Focused Therapy. Een methodiek die jullie stapsgewijs laat ontdekken hoe de communicatiepatronen tussen jullie verlopen. Gedrag is hierbij maar een klein detail. Het gaat vooral om welke emoties er onder dit gedrag liggen en uit welke behoeften en angsten deze emoties voortkomen. Als jullie dit op een goede manier naar elkaar kunnen uitspreken, kun je op een andere manier met elkaar communiceren. Om zo vervolgens samen een nieuw patroon aan te nemen waarbij jullie je allebei prettig voelen. En ja, dat is zeker mogelijk.

Gedreven vanuit een visie om te normaliseren

Stap even uit de waan van perfectie waar we binnen onze maatschappij zo aan moeten voldoen. Even niet alleen maar beredeneren vanuit je verstand, maar juist verbinden met jezelf en elkaar. Reboost It helpt je om even stil te staan en te onderzoeken wat nu echt belangrijk is voor jezelf, bij relatiecoaching ook voor je partner en hoe je hier zo dicht mogelijk bij kunt blijven staan zonder een ander of jezelf kwijt te raken.We denken vaak dat een relatie vanaf het begin perfect moet verlopen. In de realiteit is dat alleen vaak niet zo. Elke relatie heeft wel eens moeilijke fase. Dat is juist heel normaal. Tijdens zo’n moeilijke fase is het belangrijk hoe jullie  met elkaar communiceren en weten te verbinden.

Relatietherapie is vaak nog een taboe. Terwijl op dit moment bijna 40 procent van de huwelijken eindigt in een echtscheiding. Complexe scheidingen nemen ook toe; daarvan weten we dat dit schadelijk is voor iedereen, zeker voor kinderen.

Relatie Coaching

Hou me vast training

Een aantal keer per jaar organiseert Reboost It een Houd me vast training in de buurt van Gouda. Data volgen binnenkort online. Alvast kennismaken? Dat kan uiteraard. Neem daarvoor vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Houd me vast’ is ‘EFT-light’, dé cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Je leert negatieve patronen te stoppen en onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Zo breng je meer liefde in je relatie (www.houdmevast.nl).

Recent is als uitbreiding de Houd me vast voor ouders met jonge kinderen toegevoegd. Deze cursus gaat dieper in op de verandering die je als stel ondergaat op het moment dat je ouder bent geworden. Het geeft erkenning en herkenning voor ouders, wat ook helpt bij het aangaan van een diepere verbinding met elkaar.

Voorafgaand aan de training vindt altijd een kennismaking plaats.

Individuele gesprekken

“Ask yourself if what you are doing today is getting you closer to where you want to be tomorrow.”

De tijd nemen om echt stil te staan bij je eigen ik. Ben je tevreden met waar je nu staat en wie je nu bent? Wil je meer maar zijn er blokkades die dit tegenhouden? Vaak zitten we onbewust vast in bepaalde patronen in ons leven. Patronen die heel lang goed hebben gewerkt maar nu toch niet meer zo fijn werken. Toch is het heel moeilijk om oude patronen te veranderen in nieuwe patronen.

Het woord “patronen” zegt het al: alles hangt met elkaar samen. Wil jij een patroon doorbreken? Dat begint bij het herkennen van deze patronen. Soms zitten we zelf zo vast dat we niet eens meer doorhebben in welke patronen we vastzitten. Het helpt als iemand meekijkt en je ondersteunt, om deze patronen zichtbaar te maken. Als je eenmaal weet welke patronen er zijn en deze wilt veranderen, dan kun je daarmee actief aan de slag. Er zijn verschillende methodieken die je helpen om dit op een goede manier te doen. Want om patronen te veranderen, moet je zelf hard werken. Als je je patroon aan het veranderen bent, dan merken mensen in je omgeving dit ook. Soms vinden anderen dit heel fijn, maar soms ook lastig. Hoe kun je een patroon veranderen en tegelijk dicht bij jezelf blijven en ook anderen hierin meenemen? Hier helpt Reboost It je graag mee op weg.

Even voorstellen

Mijn naam is Nynke Kiela-Siderius, eigenaar van Reboost It. Het leven zit vol uitdagingen. Het is niet altijd makkelijk om deze uitdagingen als kansen te zien maar als dat lukt dan kun je echt leren om er op een andere manier mee om te gaan.

Ik ben trotse moeder van James. Inmiddels alweer 13 jaar samen met mijn man Michel.

2010 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker. Daarna nog volop doorontwikkeld en met passie actief binnen dit werkveld. Neem gerust eens een kijkje op mijn LinkedInpagina. www.linkedin.com/in/nynke-kiela-siderius-50233133

In 2018 heb ik de basistraining Emotionally Focused Therapy voor therapeuten en de aanvullende training Houd me vast gevolgd. Inmiddels heb ik al ruim 30 stellen vanuit deze methode kunnen ondersteunen en ik zou het ook niet anders meer willen doen.

Ik ben ervan overtuigd dat voor goede coaching een klik belangrijk is. Daarom is een kennismaking altijd vrijblijvend en gratis.

Nynke Kiela-Siderius

Tarieven & Vergoedingen

U ontvangt een factuur, die u kunt doorsturen naar uw verzekering. U blijft zelf verantwoordelijk voor de betaling.

Kennismaking

45 Minuten

Gratis

Individuele gesprekken

60 Minuten

€ 90,- incl. 21% btw

‘Houd me Vast’ Cursus

(privecursus van 8 sessies + 1 nazorgsessie)

€ 840,- per stel. incl. 21% btw

(groepscursus van 8 sessies + 1 nazorgsessie)

€ 575,- per stel. incl. 21% btw

Relatietherapie

90 Minuten

€ 120,- incl. 21% btw

Gesprekken die niet tijdig verzet of afgezegd zijn (minimaal 24 uur van tevoren), worden in rekening gebracht.