Koppel bokstraining

Relatie in beweging

Een grote onderlegger voor relatieproblemen is vaak angst.  Hoewel het vaak moeilijk is voor de betrokkenen om dit toe te staan en/of te erkennen. Angst om jezelf te laten kennen. Angst voor afwijzing, angst voor verlies van eigenheid, angst voor verlies van bestemming, angst om alleen te zijn. Vaak denken we in de ander de oplossing voor deze angst te vinden. Helaas is de praktijk veel weerbarstiger.

Het feit dat je hiervoor in therapie komt is een fantastisch gegeven. Je laat hiermee namelijk zien dat je niet de angst, maar je onderliggende verlangen naar boven wilt halen. Zelfs als je niet weet wat daar verborgen is. Je neemt hiermee verantwoordelijkheid voor je eigen stuk en laat zien dat je een andere weg in wilt slaan. Dit is een mogelijkheid om de relatie te verdiepen. Maar ook om de wederzijdse verwachtingen eerlijk te bekijken en ons eigen aandeel in te zien.

In ons groepsaanbod willen we middels boksen en andere lichaamsgerichte oefeningen letterlijk stil staan bij wat ons beweegt en wat dit van onszelf en de ander vraagt. Durf ik te staan voor de mezelf en me daarmee te laten zien aan de ander. Dit vraagt dat we ook durven onderkennen dat we de ander niet kunnen maken. Ieder is voor zichzelf verantwoordelijk om keuzes te maken. Wie willen we zelf zijn en wie willen we voor de ander zijn zonder onszelf te verliezen.

Opbouw

Wat kunnen jullie verwachten

Datum

1.       Partner Sessie

Deze sessies is met de therapeut en jullie samen. 

Start gesprek met de therapeut. Binnen deze sessie gaan we patronen inzichtelijk maken. Hoe reageren jullie op elkaar? Welk gedrag laten jullie dan zien en welke emoties en gevoelens zitten daaronder.

maart 2023

2.       Bokssessie

Groepssessie waarbinnen jullie als stel aan de slag gaan.

Lichaamsgericht aan de slag met de patronen. Ervaren van eigen gedrag, gevoelens, emoties. Waar komen deze gevoelens en emoties vandaan?

17 maart 2023

3.       Partner Sessie

Deze sessie is met de therapeut en jullie samen.

Lichaamsgerichte oefening vertalen en kijken hoe jullie andere patronen kunnen activeren. Wat vraagt dit van jullie beiden als individu?

maart 2023

4.       Bokssessie

Groepssessie waarbinnen jullie als stel aan de slag gaan.

Lichaamsgericht aan de slag met eigen verlangens en angsten.

31 maart 2023

5.       Partner Sessie

Deze sessie is met de therapeut en jullie samen.

Eindsessie met de therapeut en jullie. Vast houden en vooruit kijken. Wat heeft deze cursus jullie gebracht en wat hebben jullie nodig om dit vast te houden.

april 2023

Kosten: €670,- per stel.

Trainers:

boksles door bokscoach met pads

Peter Hoogendijk

Nynke Kiela-Siderius

Systeemspecialist

Systeemspecialist i.o. & EFT Therapeut

Inschrijven

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd naar wat Reboost it voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. We helpen je graag.