Houd me vast cursus

Houd me vast’ is ‘EFT-light’, dé cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Je leert negatieve patronen te stoppen en onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Zo breng je meer liefde in je relatie (www.houdmevast.nl).

Recent is als uitbreiding de Houd me vast voor ouders met jonge kinderen toegevoegd. Deze cursus gaat dieper in op de verandering die je als stel ondergaat op het moment dat je ouder bent geworden. Het geeft erkenning en herkenning voor ouders, wat ook helpt bij het aangaan van een diepere verbinding met elkaar.

Duur van de training

De training duurt 9 avonden, van 19.00 tot 21.30 uur. Jullie leren over wat een relatie sterker maakt. Tijdens alle avonden leer je over liefde, hechting en relaties. Dit breng je meteen in de praktijk, want elke avond voer je met z’n tweetjes een Houd-me-vast-gesprek. De training is een groepstraining met meer stellen. Voel je vrij om wel of niet informatie te delen in de groep over je eigen relatie. In de tussenliggende week werken jullie door aan het versterken van je relatie, aan de hand van opdrachten die jullie meekrijgen. 

Onze training heeft een 9e bijeenkomst wat bestaat uit een terugkombijeenkomst na een aantal weken. Stellen hebben aangegeven dit als zeer prettig te ervaren. Tijdens deze bijeenkomst herhalen we belangrijke elementen van de training. 

Locatie

Loods 10
Oudeweg 10A
3421 GX Oudewater

Data in 2023: 

9 mei 2023
16 mei 2023
23 mei 2023
30 mei 2023
6 juni 2023
13 juni 2023
20 juni 2023
27 juni 2023

Terugkombijeenkomst: 22 augustus 2023

Prijs

€ 886,- Per koppel voor 9 bijeenkomsten.
Inclusief drinken en werkboek.
Exclusief: het boek Houd me vast van Sue Johnson.

Trainers

Cynthia Muller & Nynke Kiela-Siderius 

Voorafgaand aan de cursus vindt altijd een kennismaking plaats

Cynthia Muller

Relatietherapeut & Psychosociaal Therapeut i.o.

Nynke Kiela-Siderius

Systeemspecialist i.o. & EFT Therapeut

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd naar wat Reboost it voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. We helpen je graag.