Houd me vast cursus

Reboost It biedt de mogelijkheid om de Houd me Vast training ook als individueel stel te volgen. Dit is mogelijk via beveiligd beeldbellen. 

Houd me vast’ is ‘EFT-light’, dé cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Je leert negatieve patronen te stoppen en onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Zo breng je meer liefde in je relatie (www.houdmevast.nl).

Recent is als uitbreiding de Houd me vast voor ouders met jonge kinderen toegevoegd. Deze cursus gaat dieper in op de verandering die je als stel ondergaat op het moment dat je ouder bent geworden. Het geeft erkenning en herkenning voor ouders, wat ook helpt bij het aangaan van een diepere verbinding met elkaar.

Duur van de training

De training duurt 9 avonden, van 19.00 tot 21.30 uur. Jullie leren over wat een relatie sterker maakt. Tijdens alle avonden leer je over liefde, hechting en relaties. Dit breng je meteen in de praktijk, want elke avond voer je met z’n tweetjes een Houd-me-vast-gesprek. De training is een groepstraining met meer stellen. Voel je vrij om wel of niet informatie te delen in de groep over je eigen relatie. In de tussenliggende week werken jullie door aan het versterken van je relatie, aan de hand van opdrachten die jullie meekrijgen. Voorafgaand aan de training bel ik (of mijn collega trainer Shirley Ronnes van boost! relatietherapie) jullie voor een telefonische intake.

Locatie

Nader te bepalen: Woerden of Driebruggen.
Dichtbij de A12 gelegen. Er is gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats.

Data in 2022

Groep 1: dinsdagavond 8 maart, 22 maart, 5 april, 19 april, 10 mei, 24 mei, 7 juni, 21 juni en een terugkombijeenkomst op 27 september.

Prijs

€ 840,- Per koppel voor 9 bijeenkomsten. Inclusief koffie/thee en werkboek. Exclusief: het boek Houd me vast van Sue Johnson.

Trainers

Shirley Ronnes (EFT relatietherapeut en systeemtherapeut i.o) & Nynke Kiela-Siderius (EFT relatietherapeut en systeemspecialist i.o).

Voorafgaand aan de cursus vindt altijd een kennismaking plaats.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd naar wat Reboost it voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. We helpen je graag.