❝Het heeft een positieve invloed op het hele gezin❞

❝We vinden het weer leuk om naar huis te gaan❞

❝Er is meer begrip voor elkaar gevoelens en pijnpunten❞

❝Hiervoor dacht ik aan een scheiding maar wilde dat eigenlijk niet❞

❝We hebben elkaar en onszelf beter leren kennen dan ooit te voren❞

❝We waren de voorbereiding aan het treffen voor een scheiding. We zijn nu dichterbij elkaar gegroeid en hebben vertrouwen in de toekomst samen❞

Ervaringen

S. en M. uit woerden

We hebben de sessies bij Nynke als bijzonder prettig ervaren. Nynke stelt de goede vragen, en weet de perfecte sfeer neer te zetten om tot een goed gesprek te komen. Dankzij Nynke hebben we beter leren communiceren en hebben we veel inzichten gekregen waar onze pijnpunten zitten. Dit heeft ons geholpen op zowel op persoonlijk vlak als in onze relatie.

M. en E. uit Gouda

Wanneer je relatie goed is, denk je niet automatisch aan relatietherapie. Nynke heeft ons laten zien hoe je nog meer verdieping inje relatie kan krijgen. Ze is in staat het vertrouwen te winnen, wat natuurlijk belangrijk is wanneer je je hart wenst open te stellen. Je ‘zen voelen’ en snelheid zijn dingen die niet vaak samengaan. De scherpte van Nynke in combinatie met haar vermogen om je jezelf te laten zijn, zorgt ervoordat we bij haar terug zullen blijven komen. Wij gunnen iedereen deze ervaring. Onze kinderen zijn inmiddels ook overtuigd.